The most creative ideas

Laatste Nieuws

Halvesteenfeesten in Zemst Laar

De Heemkundige Kring de Semse organiseerde dinsdag 5 augustus de jaarlijkse Halvesteenfeesten met tal van activiteiten. Buiten de demonstratie ambachtelijk broodbakken werd door de cultuurdienst van de gemeente Zemst op de weide de openluchtfilm MARINA geprojecteerd, een film van Stijn Coninx gebaseerd op de jeugd van zanger Rocco Granata.

Superkoopje na de solden

'De koopjes zijn net achter de rug. Nu is het moment aangebroken om echt zaakjes te doen', klinkt het op de fanpagina 'Fiets- en Wandelbrug E19' van Facebook.

VIDEO. Complete verrassing voor Fluppe (50)

Wat een gewone ride zou worden is uitgedraaid op een groot verrassingsfeest voor Fluppe, die zaterdag 50 is geworden Van in oktober van vorig jaar was zijn vrouwtje Tinne in de weer om voor de verjaardag van haar levensgezel Fluppe een groot verrassingsfeestje te bouwen.

65 jaar lang en gelukkig samen

Op zaterdag 2 augustus zette schepen Marc Hendrickx in naam van het stadsbestuur de huwelijksjubilarissen van de maand juli in de bloemetjes. Een briljanten, vijf diamanten en zes gouden echtparen werden feestelijk ontvangen in het stadhuis.
01

Televisie& media

De nieuwe digitale media gaan crossmediaal voor iedereen, ook voor u.
02

Video &audioclips

Wij zorgen voor een snelle montage, klaar voor gebruik.
03

Nieuws &reportages

>>
's morgens gedraaid, 's middag online. Op diverse media.